Carousel button down
Logo Sim Residence

Атрактивна среда и комуникативна локация

Sim Residence

ДЕТАЙЛИ

SIM Residence е затворен комплекс, състоящ се от 3 сгради ниско строителство, в непосредствена близост до бул. Симеоновско Шосе – ул. 21ви век. Паркинга на комплекса е разположен в сутерена, а на ниво терен на разположение на живущите ще е детска площадка и зелени площи.

 

Към момента изпълняваните две сгради са вдигнати до покрив, с външни и вътрешни зидарии. Възможни са огледи на място.  Започва монтажа на дограмата и фасадата, изработка на елктро и ВиК инсталации. 

 

Сградите са безгредова стоманобетонна конструкция. Тухлена зидария Винербергер. Двоен зид с шумоизолация между отделните жилища. Топлоизолация в коридорите на сградите. Светла височина на помещенията 2,80м. Алуминева дограма в графитен цвят на ЕТЕМ с троен стъклопакет, с газ аргон, нискоемисионни стъкла, паро и водо ленти. Профил с плъзгане и повдигане с височина на профила 2, 50 м. Към терасите във всекидневната. Крило, отваряемо и по двете оси в спалните. Възможност за отопление на ток, газ или термопомпа – изградени тръбни инсталации и разводки до всяка стая за всеки вид отопление. Италианска блиндирана външна врата Dierre. Фасада комбинация от HPL марка Trespa с минумум 10 см. изолационна вата и минерална мазилка с 15 см. вата. Покривната конструкция ще е от хидроизолирани, пароизолирани и топлоизолирани стоманенобетонни плочи. Електрически асансьор ще обслужа всяка сграда. Гаражни врати, пожароизвестяване и вентилация в гаража. Организирана подръжка на комплекса. Възможност за довършителни работи.

В комплекса се предлагат имоти с една, две и три спални.

Атрактивна схема на плащане:

10% при акт подписване на предварителният договор

10% при акт 14

10% при акт 15

70% при акт 16

+ Виж още

ЗАЯВЕТЕ ИНТЕРЕС

Силвия Генкова  +359 2 98 98 800  sales@simresidence.bg

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

КАРТА