Carousel button down
Logo Sim Residence

Атрактивна среда и комуникативна локация

Sim Residence

ДЕТАЙЛИ

SIM Residence е затворен комплекс, състоящ се от 2 сгради ( три етапа) ниско строителство, в непосредствена близост до бул. Симеоновско Шосе – ул. 21ви век № 42. Паркинга на комплекса е разположен в сутерена, а на ниво терен на разположение на живущите  е детска площадк, зони за отдих , богато  и разнообразно озеленяване. зелени площи. 

Към момента сграда 1 ( етап 1 и 2) е изпълнена и с разрешение за ползване от месец Юни 2020г. Сграда 2 (етап 3) е с разрешение за строеж и нейното строителство предстои да започне в началото на 2021г. Строителството е предвидено да продължи 24 месеца.

Сградите са безгредова стоманобетонна конструкция. Тухлена зидария Винербергер. Двоен зид с шумоизолация между отделните жилища. Топлоизолация в коридорите на сградите. Светла височина на помещенията 2,70м. Алуминева дограма в графитен цвят с троен стъклопакет, с газ аргон, нискоемисионни стъкла, паро и водо ленти. Профил с плъзгане и повдигане с височина на профила 2, 50 м. , към терасите във всекидневната. Крило, отваряемо и по двете оси в спалните. Възможност за отопление на ток, газ или термопомпа – изградени тръбни инсталации и разводки до всяка стая за всеки вид отопление. Италианска блиндирана външна врата Dierre. Фасада комбинация от HPL марка Trespa с минумум 10 см. изолационна вата и минерална мазилка с 15 см. вата. Покривната конструкция ще е от хидроизолирани, пароизолирани и топлоизолирани стоманенобетонни плочи. Електрически асансьор   на Orona, обслужат всяки вход. Секционни гаражни врати, пожароизвестяване и вентилация в гаража. Организирана подръжка на комплекса. Възможност за довършителни работи.

В комплекса се предлагат имоти с една, две и три спални.

Атрактивна схема на плащане:

10% при акт подписване на предварителният договор

10% при акт 14

10% при акт 15

70% при акт 16

+ Виж още

ЗАЯВЕТЕ ИНТЕРЕС

Силвия Генкова  +359 2 98 98 800  sales@simresidence.bg

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

КАРТА